Go to content Go to search
Yves Lampaert speelt PlayStation op een kussen op een vinylvloer

Wat betekent ‘thuis’ voor onze renners?

Een kijkje nemen bij
Remco en Yves

Iedereen komt graag thuis. Maar wat betekent een thuis voor iemand die bijna het hele jaar door weg is van huis? Wielrenners Remco Evenepoel en Yves Lampaert vertellen over hun thuis en het belang ervan. Welke factoren maken dat zij zich ergens thuis voelen? En hoe hard weegt het gemis van thuis tijdens al hun buitenlandse avonturen?

Een ding wordt alvast duidelijk: thuis is waar je je het beste voelt.

Remco Evenepoel

Remco Evenepoel woont doorheen het jaar op twee plekken: in België, dicht bij familie en vrienden en in Spanje, om te trainen. Maar als het over ‘thuis voelen’ gaat, speelt de locatie minder een rol. “Als wielrenner leid je een vrij individueel leven. Thuiskomen bij iemand, dat is belangrijk.” Speelt interieur dan geen rol? Zeker wel, maar: “Bij ons is het sowieso Oumi die daar meer van afweet.”

In hun Belgische thuis kozen Remco en Oumi voor een laminaat Muse in betonkleur. “De betonlook heeft een modern gevoel, maar voelt toch warm aan. We trekken de vloer door in alle kamers. Zo vormt het één mooi geheel.”

Ontdek welke vloer Remco kiest voor zijn thuis

Yves Lampaert

Yves Lampaert is een echte familieman, die niet kan wachten om zich te settelen. Hij is momenteel een huis aan het bouwen en kijkt uit naar het resultaat: “Je wil dat dat een warme thuis is, het is de bedoeling dat we daar ons hele leven gaan wonen.” Het huis heeft alvast één troef die kan helpen: “Er komt sowieso een Quick-Step-vloer”, lacht hij.

De keuze van Yves viel op de Cascada (Naturelle eik extra mat), een parketvloer. “Een warme vloer voor een warme thuis.”

Ontdek welke vloer Yves kiest voor zijn thuis

Gerelateerde stories

Lightful living room with Quick-Step parquet floor

Even binnenkijken bij Zdeněk Štybar

Kom binnen in het huis van Zdeněk Štybar en omarm het organisch modernisme met Cascada-vloeren van Quick-Step. Ervaar in elke kamer de op de natuur geïnspireerde elegantie.

#parket #referenties #woonkamer #keuken